y

y

понеділок, 4 січня 2016 р.

* * * 

Ну, що -- продовжимо ялинковий огляд ?
Хто не бачив попередню "серію", то запрошую сюди :)))

Сьогодні почну з найгарнішої, найдорожчої і найулюбленішої моєї ялиночки.
 Я вже казала, що дуже захворіла і сили на всі декоративно-святкові прибирання не вистачило сил :(((. Тому я лише дістала нашу 4 ялиночку і поставила її...і пішла прилягла. І зморена заснула. Яким же було моє здивування, коли я прокинулася -- наша ялинонька стояла у святковому вбранні і радісно підморгувала мені кольоровими вогниками !!! Диво ! Справжнє новорічне диво !
А це мій найдорожчий ельф, моя зимова квіточка все зробила ! Сама дістала іграшки ( ще й мудро вирішила, що скляні "раритетні" брати не буде, щоб випадково не розбити і не засмутити мене :))), гірлянду і дощик. Ставила собі табуреточку ( бо ялинка зростом 1м.70см., а донечка -- 1м.13см. ) і прикрашала...Ой, як це приємно !!! 
Ось яка красунька вийшла !



 Далі наша ялинка з рукодільними іграшками. Скажу чесно, що всі іграшки "старенькі" і робили ми з донечкою їх ще років 2-3 назад і ще не оновили. Тому на наступний Новий рік поповнимо ряди новими екземплярами :))).



Хоча, ні -- є 2 новенькі. На самому почесному місці 2 іграшки від моїх любих подружок : Катрусі і Алінки ! Дякую, дівчатонька, ще раз !!! 


Це іграшки ближче ( фото "позичила" у дівчаток ). 



Тепер наша біла красуня !
Колись я нею просто марила :))) і коханий чоловік мені її подарував !
Її теж вбираємо в рукодільні іграшки але лише в золотавому кольорі. Чому ? Я і сама не знаю, захотілося так 2 роки тому і так вже і не порушуємо традицію :))).



Ну, і ще трішки святкового декору -- наш камін . Теж моя мрія ! Кілька років тому робили ремонт і я настояла на ньому. Правда мою ідею ніхто не підтримав, але...я вперта і його  таки зробили :))). І що ви думаєте ? Тепер це улюблене місце в хаті ! Ми його розтоплюємо, на краєчок капаємо кілька крапель ефірних масел і сидимо з чашкою чаю ( я ), інші з кавою, або і з винцем :))), слухаємо хрускіт полінець, милуємося танцем вогню і спостерігаємо політ іскор-джмеликів :))).


 А це наш Тимошка долучився до святкової фотосесії :))). До речі котиків у нас теж 4 ( точніше 3 кота і 1 кішечка ).


Ще трішки декору можна переглянути тут :))).

На сьогодні все !
Далі буде донечкине новорічне вбрання -- заходьте !



11 коментарів:

  1. Оленко, ялинки чудові! Донечка хай завжди буде такою ніжною, турботливою, люблячою!
    Зі святами вас, миру і родинного щастя вашій сім'ї!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Лідочка, дякую тобі ! І ми тебе вітаємо ! Нехай свята будуть веселі, гостинні, багаті на подарунки, щирих гостей і сонячні усмішки !

      Видалити
  2. Ох, ці підступні хвороби((( Ми ось теж заболіли - спочатку Влад, тепер я(
    Нехай у Новому році буде багато позитивних моментів! Доня молодчинка! А ваші 4 ялинки круті - кожна по-своєму. У нас поки 2))), але тепер я хочу мінімум ще одну), бо чоловік любить скляними іграшками прикрашати, а я прикрасила цього року рукодільними знову)))) Ну, і дуже рада, що ангелику затишно у вас ;-)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. а, ще забула про камін - моя мрія))) Але у квартирі справжнього бути не може, та я вже примітила місце для декоративного - надіюсь, наступного року зроблю)

      Видалити
    2. Дякую, Аліночка ! Так, агелика ми оберігаємо ( чи він нас :))) і дуууже любимо !
      А я теж люблю скляні іграшки :))). Кілька років їх не діставали, бо донечка ще була маленька а цього року....ну, сама знаєш :)))...Тому на наступний новий рік потрібна ще одна ялинка :))).
      А камін це -- круто !!! Бажаю щоб твоя мрія здійснилась і в твоєму домі була така затишна штука !

      Видалити
  3. Оленочко, як у тебе затишно і святково одночасно!!! Так подобається ідея з кількома ялинками, прикрашеними на різний смак!)) Біла із золотими прикрасами дуже ефектно виглядає, а з рукодільними іграшками така затишна!)) Мені так приємно, що тобі сподобалось моє сердечко!
    Камін - супер сам по собі, а різдвяно прикрашений - ще краще, тим більше коли дивитися на нього через падаючі сніжинки)), наче зимова казка!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Катруся ! Так, я саме за це люблю новорічно-різдвяні свята -- за красу і затишок ! Я завжди прикрашаю оселю геть усю -- і ванну, і котельню і, звичайно, всі інші кімнати. І коли починаю розміщати декор, то не можу зупинитись :))) -- мені хочеться ще і ще :))), тому щороку додаю щось нове ( вже скоро не буде куди його складати після свят ). а на днях прикрашала подвір'я і на даху чіпляла гірлянду ( в 20 градусний мороз ), то чоловік казав, що є геть схиблена :))).
      Так, сердечко твоє ми дуууже любимо ! Воно зажди висить у мене біля робочого місця, а на свята прикрасили ялинку :))).
      Дякую, тобі Катруся, ще раз !!!

      Видалити
  4. Я ще стільки чудесних ялиночок в одному місці не бачила!!!! Затишно, красиво і дуже-дуже святково:) Оленко, хай Новий рік буде для тебе радісним, щасливим, добрим! І будь здорова!!!

    ВідповістиВидалити
  5. Олюня, дякую тобі веееелике !!! І я тебе вітаю з Новим роком та Різдвом -- нехай вони принесуть усмішки долі, сонячний позитив, веселкові барви і весну в серці !!!

    ВідповістиВидалити
  6. Леночек! Сколько красоты у вас дома - я просто в восторге! Ритуля ну какая же умница! Я так растрогана! Маленькая мамочкина заботушка! Еще раз Вас с праздниками!

    ВідповістиВидалити
  7. Светик, спасибо тебе ОГРОМНОЕ ! Я и сама так расчувствовалась, что ревела как белуга :))). И чего казалось бы ? Приятно было просто до мурашек ...
    И мы тебя еще раз поздравляем и хорошего и веселого продолжения праздников!

    ВідповістиВидалити