y

y

суботу, 2 січня 2016 р.

* * *

:17snow:З Новим роком !!!:17snow:

Привіт всім в новому році !

Перш за все вітаю вас і хочу побажати щоб цей рік приніс вам якнайбільше радості, задоволення, натхнення і веселкових барв ! Нехай здійсняться всі мрії, в оселях панує затишок і любов, поруч будуть вірні друзі і Муза-фантазерка, нехай ідеї кружляють над вами мов метелики, нові роботи з'являються мов гриби після дощу і ваші творіння зігрівають серце і душу мов весняне сонечко !



А зараз трішки про нашу новорічну красуню-ялинку  :))). У нас їх -- 4. Одну прикрашаємо солодощами, другу -- рукодільними іграшками, третю ( колись мною омріяна -- біла ) -- теж рукодільними, але тільки золотими іграшками і четверту -- звичайними купованими іграшками :))).
Сьогодні про першу.
У нас завжди окрім звичайних цукерок на нашій ялинці ще є цукерки зроблені власноруч, ось такі :


А цьогоріч я ще вирішила зробити печиво :))). За якість фото вибачайте, просто напередодні свята дууууже захворіла :((( і, навіть, печиво робила із останніх сил...
 Це лише частинка нашого солодкого декору -- всіх було 40 шт.


 А чоловічків...хтозна скільки, бо в процесі випічки вони кудись загадково зникали...навіть без святкового вбрання :)))...Куди не знаю...але чоловік з донею точно знали їх маршрут :))).


 Загорілася цією ідеєю, коли замовляла всілякі інгредієнти для тортиків і побачила красиві вафельні картинки ( малюнок роздрукований на харчовому принтері ). Їх можна вирізати і прикрасити торт, печиво, тістечко. Ми покрили печиво глазур'ю і "висадили" мавпочок :))).


З мавпочками це картинки, а інше печиво -- малюнок білковою глазур'ю ( малювали з донечкою вдвох ).



 А ще, так як всі ялинки у нас штучні, то в хаті ми ставимо гілки ялини і сосни ( для аромату ), але оскільки я захворіла, то гілочки не наламала...Та...і добре :)))...Бо вже через півгодини після того, як я прикрасила ялинку печивом, хата наповнилась неповторним ароматом меду і кориці...Ммммм...Просто неймовірно !!!


 Тут ще немає шоколадних чоловічків -- не вистачило сил :(((, температура у мене вже була під 40...І вони оселились на ялинці на другий день...



Ну, і куди ж без тортика :)))

 


 Далі буде :)))...

Тому заходьте. Ще про інші ялиночки і доціне платтячко на свято Новорічної ялинки в садочку :))). 



16 коментарів:

  1. Леночка, как много восхитительных вкусностей!!!:) Красиво и очень аппетитно!!!!
    Поздравляю тебя с Новым годом!!! Пусть он будет замечательным для тебя и твоей семьи!!! Удачным, ярким, красивым! Пусть сбудутся твои мечты и реализуются планы! Пусть твои близкие радуют тебя, любят и ценят! Здоровья тебе и твоим близким!!!:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Леночка, спасибо тебе большое !!! И еще спасибо за то, что ты как солнышко согреваешь своей добротой, сердечностью, теплотой и дружелюбием ! Пусть этот год будет для тебя счастливым и радужным, с улыбками, радостью, новыми достижениями и подарками судьбы !

      Видалити
  2. Лена! С Новым годом!!! Хотела пожелать здоровья, но актуальней будет -выздоровления! Ты не одинока в своей простуде! Я тоже в лежке! Но я хотела не об этом! Конечно мои пожелания! Вдохновения творческого и всего доброго твоей семье! Т желаю мира нашим народам, надежды на лучшее!:)) Хотела передать свои восхищения по поводу украшений елочных! Но я просто тихо плачу от восторга! Я напекла имбирных пряников, а рисовать не умею так! Так что, тихо плачу от восхищения твоими шедеврами!!!! Ты волшебница! С Новым Годом, дорогая!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Леночка, милая, спасибо тебе сердечное ! Абсолютно поддерживаю и разделяю твой тост .... ой, пожелания :))) ... Хотя, нет - пусть будет тост и я выпью за все то, что ты пожелала ! А ты по ту сторону экрана тоже подними бокал, хорошо? С Новым годом !!!
      А плакать не надо, даже от восторга :))). У меня тоже сначала не получалось рисовать по печенью, здесь все дело в практике. Я же торты на заказ пеку и поэтому рука уже набита, а ты поучишься и будешь такие вензеля рисовать, что любой художник позавидует :))). Я уверена !
      Еще раз - с Новым годом тебя !

      Видалити
  3. Оленочко, вітаю!!! Яка ж гарна солоденька ялиночка!!! І все таке смачнюще, ммм..... Гарні прикраси, ви з Ритулею молодчинки! Одужуйте, нехай хвороби залишаються у старому році.
    А я своїх пряничкових чоловічків вже не подужала прикрашати так красиво, ледве шоколадні оченята зробила))). Твої смаколики такі гарненькі, уявляю які смачнющі! Як прочитала що існує харчовий принтер.... от дива!))
    Ми теж без живих гілочок в цьому році. Так хотіла, але останні дні того року так швидко промайнули, навіть не встагла вчасно пригадати що чогось не вистачає. Та й годі, є аромат мандаринів, він теж новорічно-святковий)).
    Ще раз вітаю тебе і твою сім'ю з Новим роком! Всіх благ!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Катруся, дякую моя хороша ! Так, харчовий принтер це диво-штука :))), а ще є їстівне золото, карамельні діаманти, мереживо-глазур ( при чому мереживо таке тендітне і вишукане, що від справжнього не відрізниш :))) і ще багато цікавих штук...Якось треба вам показати, а то останнім часом, як роблю тортики то і не маю часу їх пофотографувати :))).
      І я вас ще раз вітаю !!!

      Видалити
  4. Оленко, ти просто чарівниця! Бажаю миру, щастя і здоров'я тобі і твоїй сім'ї, щоб ваша домівка завжди була сповнена теплом і любов'ю. 4 ялиночки...це казково... МОЛОДЦІ!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Лідочка, дякую величезне ! І тебе з Новим роком -- багато позитиву, сердечного тепла, затишку, душевної гармонії і весни в серці !
      Дааа, 4 ялинки -- це клас ! :))).

      Видалити
  5. як смачно. Одужуй. Ми теж на новий рік всі гуртом хлюпали носом та кашляли. Але це не зіпсувало свято.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Олюся, дякую дуже ! З Новим роком тебе і всього самого-самого найкращого ! Одужуйте !

      Видалити
  6. Какая прелесть)
    Так сладко!
    С Новым годом!
    И выздоровления.

    ВідповістиВидалити
  7. Я в шоці! Така здоровенна смачна ялинка!!!! Хочу і інші побачити обов'язково :-))) Цілих 4!!! Класно, коли є можливість одразу прикрасити різні ялинки в різних стилях :-)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ну, так -- 1м.80см. суцільного задоволення :)))...Дякую, Ларисонько !
      А 4 ялинки, це дійсно, прикольно. У нас, як гості приходять, то не до столу поспішають, а роздивитися ялинки :))). Сьогодні постараюсь викласти ялинкове продовження :))).

      Видалити
  8. Мы с тобой однако синхронно болели, тоже перед НГ под 40 было.. Так что понимаю, и просто восхищена - в таком состоянии столько всего вкусного натворить! Это просто за гранью моего понимания! Ну не ёлка - мечта, МЕЧТА!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді

    1. Ой, Дашуня, мне как приходит сообщение на емейл, что в блоге кто-то отписался, то я все думаю - что за Дарья ? Никак не привыкну :))).
      Да это у меня диагноз -- я не могу просто сидеть или лежать ( даже если болею ), должна что-то творить или вытворять, я даже на отдых с собой рукоделие беру:))) ...
      А елка -- да, мечта! Мечта двух моих сладкоежек :))). Мне раньше приходилось их отгонять от елки -- чтобы от Нового года до Рождества елка не была голой. А теперь делаю хитрее -- готовлю сладостей вдвое больше и прячу, а по мере их исчезновения довешиваю на елку :))).
      Спасибо, Дашуня !

      Видалити