y

y

вівторок, 2 квітня 2013 р.

   Куряча грудка " Кишенька " :)

 * * *

 Зображення
 

 
Нам потрібно :

Куряча грудка
Твердий сир ( на ваш смак )
Зелень ( кріп, петрушка, салат )
Панірувальні сухарі
Яйце і спеції

               

                   Курячу грудку розрізаємо навпіл по-середині. Потім кожну половинку розрізаємо по-горизонталі ( робимо ніби кишеньку ), посипаємо приправою ( до курки чи будь-яку ) і вкладаємо нарізану зелень і сир. Я для зручності ( щоб зелень не розсипалася ) роблю ніби голубець з салату - на лист викладаю зелень і сир і загортаю.



           

            Закриваємо " кишеньку " ( можна сколоти шпажками але я обхожусь без них ) і вмочуємо в яйце і обкачуємо в сухарях. Ставимо до морозилки десь на 30 хв. - щоб паніровка добре трималась.

  
Тоді смажимо на пательні на невеличкому вогні з двох сторін. І трішки охолодивши подаємо до столу !

Зображення



 Смачного !




Немає коментарів:

Дописати коментар