y

y

неділю, 12 березня 2017 р.

* * * 

Омріяно-подарункове :).

Сьогодні про здійснення мрій, а саме -- моєї і донечки. Місяць тому в доні було День народження і в подарунок вона захотіла ляльку. Точніше -- ляльку-пупса, немовлятко яке їсть кашу, п'є, ходить на горщик ( із всіма наслідками :))), говорить, спить, купається і т.д.
Коли ми купили ляльку, то стало зрозумілим, що для неї потрібне ліжечко. Варіанти магазинних ліжечок а-ля Барбі ( металеві із балдахінами ) навіть і не розглядала -- якість жахлива, вигляд теж не найкращий, а ціна -- захмарна. Тому шукала щось цікавіше і зупинилася на дерев'яному варіанті. Бук : висота — 35см., довжина — 48см., ширина — 36см. А самим цікавим для мене було те, що воно не фарбоване і не лаковане, тобто і свою давню мрію я можу здійснити -- задекупажити його !
Одразу скажу, що і декупаж я захотіла дещо інший, точніше не такий традиційний -- не вінтаж, прованс чи бебі-шик, а щось яскраве, життєрадісне, радісне ! Тому як побачила соковиту лимонну фарбу і веселі серветочки, зрозуміла -- це саме те, що потрібно !

І так, починаємо :



Лимонно-соняне ліжечко зробили, тепер довільно приклеюємо наші квіточки, і створюємо сонячний настрій :) !


 В принципі, на цьому можна було б зупинитись, але я вирішила додати ще кольорові цятки -- для більшої гармонії і настрою .
І ось остаточний результат :






Трішки детальніше :



 Ще до ліжечка я зробила матрасик ( на фото ) і комплект ( подушечка і ковдрочка ) -- з тої тканини, з якої я шила постіль і для донечки.


І наша щаслива красунька :)


Хочу подякувати моїй чудовій подрузі Катрусі ( KATRIN творческая мастерская ), яка допомогла мені із вибором матеріалу і порадами, і за МК якої я працювала. 
ДЯКУЮ ТОБІ, МОЯ ХОРОША !!!

А ще тільки зараз зрозуміла, що щось мене потягнуло на жовтий, бо ще робила для діток гостинці в школу -- тістечка...і теж жовті ! Покажу вам. Фото жахливої якості, бо коли готувала все це, то вже була втомлена ( напередодні приймала гостей і святкували доціне ДН і ще й захворіла ). То ж сиділа отак об 12 год. ночі, з температурою, головним болем, нежиттю і подумала, що хоч збережу для історії :).


Насправді вони насичено жовті з салатовими стрічками і було їх 27шт. Вийшли такі собі міні-тортики, бо величина кожного десь 9х9х9 см. Кожен був запакований окремо і туди ще поклала малинові безе у вигляді сердечок ( теж сама робила ) і кейк-попс.
І хоч на другий день я просто злягла ( навіть не мала сил встати і зробити собі чаю ) та результат був того вартий -- дітки залишились дуже здивовані і задоволені !


 

10 коментарів:

  1. Матуся - чарівна фея! Кольоровий позитив від побеченого, дуже гарне ліжечко з постіллю для яскравих добрих снів ;о)
    Тістечка - справжне диво, розумію діток!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую дуже, Наталочко ! Точно, яскраве ліжечко для для добрих і кольорових снів ! А ще, навіть, у сіру дощову погоду в кімнаті сонячно і тепло :).

      Видалити
  2. Очень позитивно и мило получилось!!! С такой кроваткой и постелькой куколке будет очень уютно, а доченьке весело!:) Приятно, когда окружающие ребенка вещи хранят тепло и любовь маминых рук! Ты умничка, Леночка!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Леночка, спасибо большое !!! Доченька осталась очень довольна и хотя ее любимый цвет - сиреневый, но такой солнечный вариант ей невероятно понравился !

      Видалити
  3. Ох, ця мамська доля... :-))
    Ліжечко ваше просто чудесне! і постіль до нього теж!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ох, Ларисонька, і не кажи...Мамська доля -- штука не проста...і така багатогранна :))).
      Дякую ! Я рада, що тобі сподобалось наше ліжечко і комплектик !

      Видалити
  4. Ааааа, яке гарне ліжечко!!! Цікаве рішення, дійсно, як би було шеббі, то вже виглядало б якось звично, а у тебе вийшла справжня дитяча річ для гри. Постіль добре доповнює ліжечко, все вийшло дуже чудово! Впевнена, що не тільки лялька щаслива, Маргаритка теж у захваті!)) Мені дуже приємно, що я змогла тобі трошки допомогти, дякую! Ну а про тістечка я тобі вже писала - це маленькі шедеврики, уявляю які вони смачнющіііі!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Катруся, тобі ще раз -- ВЕЛИКЕ-ПРИВЕЛИКЕ !!! З твоїми порадами робота була легкою і захопливою ! Ми тут виявили, що у Вероніки ( так доня назвала ляльку ) забагато речей і їх немає куди складати, то вже придивляємось до комодику чи шафи -- будемо створювати гарнітур :))).
      Мені дуже приємно, що наше рішення декору ліжечка тобі сподобалось ! Нам, дійсно, хотілося чогось дитячого і позитивного :).

      Видалити
  5. Прекрасне ліжечко і комплект до нього - такі барвисті та життєрадісні ))) Лялечка і донечка, гадаю, дуже задоволені ))
    Тістечка дуже оригінальні :) - давно твоїх тортиків тут у блозі не було ;)

    ВідповістиВидалити
  6. Ліжечко і постіль дуже "життєрадісні"! А тортики просто неймовірні)

    ВідповістиВидалити