y

y

пʼятницю, 11 грудня 2015 р.

* * *


Привіт, дівчатка:4snow: ! Ну, як справи ? Настрій ? Святковий ?
Знаєте, цьогоріч осінь у мене була якась трішки похмура, сіра і ніяка...І я так чекала на ЗИМУ !!! Таку сніжну і ніжну, з пухкою ковдрою і пластівцями білого снігу. З танцями веселої хурделиці, поцілунками пустуна-мороза, кришталевими бурульками і філігранними сніжинками, з мереживними гілочками, які покриті сріблястим інеєм і морозними візерунками :1snow:...
І ось -- перше грудня ! Прокинулась від якогось сліпучого світла -- що це ? Білий день на дворі ! Проспала ?! Нііііі !!! Це сніг ! Снііііг !!! Сипле і сипле...Великий, лапати, пухкий...Тисячі зимових посланців невагомо сідають на землю і покривають все навколо...Вже за годину земля поринула в сніговий полон...геть усе було біле ! І так багато :24snow: !!! Товстий шар м'якого білосніжного покривала лежав і виблискував на сонці:26snow:, дерева одягнули сніжні шапки і гілки гнулися від їх ваги, не видно ні доріг, ні машин:27snow:...Диво ! Справжнє зимове диво ! Яке надихає, радує, вселяє надію :12snow:!


Але...Вже на наступний від цього дива не залишилось і сліду :unknw:...Хоча, ні -- залишився -- грязь і калюжі :sad:...

Тому...Довелося включати фантазію і спогади...і творити....Якщо зимова казка не хоче приходити -- будемо її зазивати :23snow::))).


" Морозні візерунки ".


  

Це кольє не типове для мене, бо у ньому немає натурального каміння, але ніщо не передає так блиску снігу і крижинок, як кристалі і ріволі  Swarovski.
 
 
Ріволі спеціально брала різного кольору -- Кристал,  Блакитна тінь і Аквамарин, щоб ще краще передати  різні відтінки морозних візерунків на склі.

 
  
Ще використаний срібний і білий бісер ( сніжний цейлон ) і перлинки -- все це створює зимову композицію і робить роботу ніжною і витонченою.


 

Ось така у мене зима :))). 
Сподіваюсь, що  я додала вам трішки святкового настрою, а якщо ні, то -- проведіть по гірлянді на верхівці блогу і почуєте мелодійне звучання новорічних іграшок :))).



 :10snow:Всім гарних і веселих святкових турбот !!!:10snow:  



24 коментарі:

  1. Краса цього візерунку заворожує! Про Снігову королеву чомусь навією думки :-)
    А сніг ж ще буде! ;-) Просто хочеться його у грудні, а не у березні)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ага, точно -- зараз березень, а в календарному березні буде -- зима :))).
      Дякую, Аліночко ! Да, думаю Сніговій королеві підійшла б така прикраса :))).

      Видалити
  2. Леночка, восхитительно прекрасное украшение!!!:) Мне сразу подумалось о Снегурочке, или о Царевне-Лебеде!:) В общем что-то такое нежное, необыкновенно красивое и сказочное!!!!:)
    У нас то пока зима грустная и совсем не снежная... никакого новогоднего настроя...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Леночка, спасибо тебе огромное !!! Я тоже, когда делала колье вспоминала зимние сказки - Снегурочку, Морозко, Двенадцать месяцев ... хотелось чего-то такого доброго, светлого и сказочного ... Желаю тебе хорошего настроения, зимнего чуда и белого снега :))).

      Видалити
    2. Спасибо за пожелания!!!:) И тебе отличного настроения и побольше счастливых сказочных дней!!!

      Видалити
  3. Боже мой, какая красота!!!! Лена, это что-то невероятное!!!! Зимнее, но не холодное!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Оленька, спасибо большое !!! Мне очень приятно, что тебе нравится! И знаешь, очень рада, что колье выглядит зимним, но не холодным - хочется именно позитива и уюта.

      Видалити
  4. Така вишукана прикраса! Не менше, ніж для королеви!
    Ми також дуже чекаємо на сніг :)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Наталочко ! Я думаю, що кожна жінка королева, тому підійде всім :))).
      Якщо сніг у вас буде першим -- передай йому, що ми на нього дуууже чекаємо :))).

      Видалити
  5. Оленко, ти як зимова фея! Прикраса вийшла надзвичайно гарна. А моя доня ніяк не може налюбуватися оформленням твого блогу, гірлянда супер! Дякуємо за настрій!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Лідочко, дуже дякую ! Чаклую по трішки :)))...
      А над святковим вбранням для моєї хатинки довелося попотіти, але воно того варте -- красиво вийшло :))). А ще приємніше, що це додає настрою і іншим -- донечці "Привітик" і гарних подаруночків від Миколая :))).

      Видалити
  6. Какая красота! Праздничное, сказочное ожерелье, долго рассматривала детали. Твои работы такие разные, но все похожи в одном - явственно чувствуется вложенная частичка души мастера, что ни одна бисеринка не была пришита без вдохновения, что каждая линия прочувствованна. Как по мне, такие изделия бесценны.
    PS Как колокольчики понравились, как маленькая сидела звенела, очень прикольно!)
    Извини, предыдущий коммент случайно опубликовала, удали его смело)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Лен, что-то ошибки автоматически лезут, не пойму в чём дело.

      Видалити
    2. Дашуня, спасибки большое !!! Боюсь показаться не скромной :))), но это правда -- каждую бисеринку пришиваю с любовью и вдохновением, вкладываю частичку себя и своего позитива ... Просто я считаю, что изделия ручной работы должны выполняться именно так ! Человек будет носить это колье и чувствовать все ... всю энергетику и настроение ... Я, например, никогда не работаю если я приболела или у меня какие-то проблемы -- это табу ... Нужно вкладывать только добро, позитив и все самое светлое !
      А гирляндой я и сама время от времени играюсь :))) - сижу и звеню :))).

      Видалити
  7. Боже, яка краса! Воно неперевершене, магічне, абсолютно зимове.
    Дякую за цю красу, вона справді додала святкового настрою :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Інночко, дякую тобі дуже !!! мені надзвичайно приємно, що тобі сподобалось і що я змогла подарувати тобі частинку свого зимового позитиву !

      Видалити
  8. Просто украшение для Снежной Королевы! Сразу слетает с языка -ВАУ!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Леночка, спасибо тебе огромное !!! Такая реакция очень радует и вдохновляет :))).

      Видалити
  9. І мені одразу пригадалася казка про Снігову королеву))). Шикарне кольє!!! І здається воно просто не вагоме! Прикрасу дуже гарно доповнюють бірюзовий бісер и перлини, що робить її святковою та казковою!
    Я пригадала, що в минулому році теж на свята не було снігу((, щось в природі змінюється, але обов'язково зима нас порадує білим пухким снігом, просто трошки пізніше)).

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Катруся, дякую велике-велике ! Так, дійсно, воно невагоме ! Це саме те, що я перше промовила, коли приміряла :))). Кольє з натуральним камінням мають вагу, а це просто легесеньке...А на рахунок бірюзового кольору довго сумнівалась -- думала додати холодний відтінок блакитного, але...все ж додала бірюзовий -- захотілось чогось нетрадиційного і теплого.
      Так, я теж вірю, що зима подарує нам сніжок, ну хоча б трішечки :))).

      Видалити
  10. Яка витончена і вишукана краса! Оленко, прикраса вийшла чарівною - справді, мов кришталеві та вигадливі морозні візерунки :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Катруся, дякую дуже !!! Надто вже хочеться тих візерунків на своєму віконці, а поки немає -- буду чаклувати сама :))).

      Видалити
  11. Все Ваши работы прекрасны! Но от этого просто невозможно глаз отвести! Безумно красивое, тончайшие морозные рисунки на окнах!

    ВідповістиВидалити
  12. Величезне дякую, Олена, за таку високу похвалу -- мені надзвичайно приємно !!!
    А ще -- дуже рада знайомству :))). І давай на "Ти", гаразд ? Заходь ще -- будемо дружити !

    ВідповістиВидалити