y

y

пʼятницю, 4 вересня 2015 р.

* * * 

Сюрпризик !!!


Коли 5 днів назад я дивилася на це маленьке чарівне створіння, то і гадки не мала, що вже зовсім скоро воно житиме у мене :))). Точніше це вона -- Квіткова Фея ! Така ніжна, мила, світла і просто лапуля :))). Береш в долоні і не хочеться відпускати. А ще здається, що вона ось-ось випурхне і полетить :)))...

А подарувала нам цю красуньку Аліночка . Така ж мила і чудова дівчинка і рукодільниця ! Якось влітку у себе в блозі Аліночка запропонувала баночки з мушлями і саме нам випала можливість отримати такий подаруночок...і...саме баночки ми і чекали :)))...Але сьогодні пішли забирати посилочку ( до речі і не знали від кого вона, бо Алінка зробила сюрприз ) і не витримавши очікувань відкрили ту посилочку вже за порогом пошти :)))...А там !!! Вау !!! Просто скарби !

Знаєте, що перше мені сказала доня, як тільки побачила у коробочці фею ? Сказала : " Мамуся, яка ти щаслива, що спілкуєшся з ТАКИМИ людьми !!! " 
І я абсолютно з нею згідна -- це, дійсно, дарунок долі, коли в твоєму житті є такі люди !!!

Аліночко, дякуємо тобі ВЕЛИЧЕЗНЕ ! Нам неймовірно приємно і радісно ! Це просто казка !


Ну, що трішки фото :



Ще там була чудесна листівочка ! Дуже красива, витончена і стильна !
І лист . Бачите який гарний папір і як він гармонійно доповнює всю композицію .


До речі, не знаю чи це спеціально ( думаю, що все ж таки спеціально, бо я якось згадувала про це ) але все зроблено в улюбленому кольорі донечки -- бузковому і тому це ще більше вразило доню, і вона наполягала щоб я ДУЖЕ сильно подякувала тьоті :))).


А це вже донечка бавилася з аксесуарами :))).


Мене завжди вражають такі маленькі створіння, точніше робота над ними -- таке все акуратне, вишукане, тендітне ! Краса !!! І обов'язково зазирніть в гості до Аліночки, бо там ще є цікаві детальки -- доні не терпілося забрати у мене свої подарунки і я не зробила детальні фото :))).


 Аліночко, дякуємо тобі ще раз !!! Тепер в садочку донечці буде чарівно -- саме так вона говорить тримаючи в руках твої дарунки :))).


7 коментарів:

  1. Гарненька фея і листівочка красива! Вітаю із сюрпризом!))

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую, Катруся ! Так, подаруночки чарівні !

    ВідповістиВидалити
  3. Поздравляю с чудесными подарками! Это так здорово получать сюрпризы, ведь в каждой маленькой вещи остается частичка тепла дарящего)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Да, это точно ! И от этого просто невероятно тепло и приятно ( о, даже стишок получился :))). Спасибо, Маришка !

      Видалити
  4. :)))) а мені як приємно, що я теж знаю таких людей, як ви ;-)

    ВідповістиВидалити
  5. ЛЕна, у тебя потрясающий ребенок, очень чуткая и умная! А подарки всегда невероятно приятная вещь, столько радости от этих милых вещиц получаешь, столько тепла!

    ВідповістиВидалити