y

y

неділю, 18 січня 2015 р.

* * * 

Перш за все -- всім привіт !!! Скучила за вами страшенно :)))...
Свята позаду і я повертаюся до робочо-творчих буднів...Хоча...творче не може бути буденним :))). Це завжди цікаво, захоплююче, яскраво і різноманітно ! 
Отож -- нова робота :))).


Це кольє стало абсолютною несподіванкою і викликом для самої себе...Бо...бо не люблю сірість...Фантазія і уява малювали щось біле, сніжне і легке ( таке яким мало б бути все за вікном зараз ) але натхнення ніяк не хотіло підтримувати ці фантазії...Адже за вікном -- сірі хмари, дощ, похмуро і холодно...Та...у природи немає поганої погоди і вона ( природа ) завжди прекрасна...І саме тому я і черпаю в неї красу, гармонію і кольори...От і втілила в роботі те, що дарує зараз природа..." Грозове небо "...








 



Ну, і підемо  :

 

17 коментарів:

  1. Ой, Оленко, що ж ти з нами робиш! Така краса, що мені вже просто бракне слів, щоб описати своє захоплення! Все не перестаю захоплюватися твоєю фантазією, та вмінням черпати своє надхнення у природи! Просто фантастика! Молодчина. Я з нетерпінням очікую на кожну твою нову роботу, радуй нас і надалі тією красою, якою твориш.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Зоряночко, дякую !!! Ну, якось так склалось, що саме в природи я беру всю палітру і натхнення :)))...Мабуть це ще з дитинства... Так татко мені розкрив і показав справжню велич і красу природи...Ще зовсім маленькою ( в рочків 5 ) ми їздили з ним на берег річки зустрічали схід сонця, потім гуляли по лісу, милувалися пейзажами, вдихали запах духмяних трав і плели квіткові віночки...Всі мої найкращі спогади про дитинство -- це прогулянки природою :)))...І саме тоді я зрозуміла, що природа геніальний творець, художник і майстер !

      Видалити
  2. Только я подумала "Куда это волшебница Елена пропала", как через час - пост)
    Ожерелье сказочное, форма необычная, завораживает! И как во всех твоих работах, захватывает дух от сочетания цветов! Как точно тебе удаётся передать природные явления в своих работах!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дашуня, спасибо ! Я тут, как тут:))) ... Просто новогодние праздники у нас исключительно семейные и мы тогда проводим все дни вместе - минимум интернета, какой-то работы и других занятий ... Вот я немножко и пропала:))) ... А еще чуть здоровье подводит (но то такое, мелочи) ...
      С цветами не всегда все просто - бисерная палитра увы достаточно ограничена ... но ... пока вроде удается воспроизвести задуманное :))).

      Видалити
  3. Оленка, дуже красиво!!! Такі спокійні глибокі кольори, дивлюсь на кольє крізь сніжинки і воно мене зачаровує)), хочеться розглядати і розглядати. Вмієш навіть у сірих пахмурих днях роздивитися красу!!! Ще сподобалась твоя ідея зробити дві половинки з різними узорами!)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Катруся, дякую !!! Так, я теж полюбила глибину і спокій сірого ( старію мабуть :)))...Навіть задумала ще, як мінімум 2-3 роботи в сірих тонах :)))...А різні візерунки, так якщо чесно, то дуже люблю асиметрію, ну і + це ніби блискавки на грозовому небі :))).

      Видалити
  4. Ніколи не переглядала блоги.... Так вийшло.... І от випадково гортала інтернет сторінки і навіть не пам'ятаю, як натрапила на Ваш блог... І все ви мене зачарували.... Спробувала відвідати інші блоги.... Але немає того ефекту, не та енергетика. Ні не кажу, що у всіх, але такого як Ваш,чи аналогічного, поки не зустріла..... Ви дійсно чаклунка.... У Вас виходить передати і настрій, і якусь неперевершену енергію, і частинку душі.... Дякую Вам за неймовірний настрій, який Ви даруєте і тепло... Ви дуже талановита людина.... З нетерпінням тепер чекаю Ваших робіт....

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Оленочко, дуже-дуже тобі дякую ! І перш за все -- давай на "Ти", гаразд ?
      Мені неймовірно приємні і важливі твої слова !!! Для творчої людини це наче крила, які нестимуть її до нових звершень і мрій, це натхнення і бажання рухатись вперед ! Я рада, що до мене приходять люди, які відчувають і розуміють те, що я хочу сказати своїми роботами, що в моїй хатинці завжди затишно, приємно і тепло :)))...
      Я теж колись випадково відкрила для себе блогосвіт і тепер маю багато талановитих, неймовірно позитивних, сонячних і сердечних подружок ! Тому у тебе попереду ще багато відкриттів :)))...
      Дякую, що приходиш в гості і чекатиму тебе знову :))).

      Видалити
  5. Дуже вишукана, приємна, делікатна робота. Ти з будь-чого створиш красу- навіть з сірої погоди за вікном:)

    ВідповістиВидалити
  6. Олюня, дякую ! Як говориться все, що трапляється то не випадково ( і на краще ) -- завдяки сірій погоді я зрозуміла і полюбила цей колір :)))...Вже і наступну роботу почала :))).

    ВідповістиВидалити
  7. Алён, очень красиво и завараживающе получилось!!! Знаешь у тебя получилось передать своеобразное очарования слякотной зимы=))) И серый выглядит таким очаровательным, загадочным и интересным!)))
    У нас недавно тоже "март" гостил на улицах, а теперь снова мороз и снег... бррр... погода так изменчива;)

    ВідповістиВидалити
  8. Мешенька, спасибо ! Я рада, что смогла уловить и увидеть красоту и в такую неприветливое время года... Я же говорю -- природа ... она такая разносторонняя :))).

    ВідповістиВидалити