y

y

суботу, 24 січня 2015 р.

* * * 

Хм ... Дивно, а чому коли на небі гроза, то всі кажуть, що воно сердиться? ... Через гучні звуки і вогненні громовиці ... Чи тому, що все сіре, темне і похмуре ... А я думаю, що це небо співає :))) ... Так, так - співає ... Просто музика дуже гучна і потужна ... Просто небо хоче щоб всі почули, що скоро вийде ласкаве сонечко і осяє всю землю своїм світлом ... Подарує радість, тепло і сонячні поцілунки :))) ...
 
...Маленьке продовження попередньої роботи ( " Грозове небо " )... Стильний, незвичайний кулон у сіро-помаранчевих тонах.. Цікавий, загадковий і притягує погляди ... 

" Грозовий передзвін "...

До речі щодо назви : коли думала, як його назвати, то донечка сказала, що кулон схожий на дзвіночок і нехай так і називається -- Дзвіночок грозового неба ...А я саме в цей час промовила -- Грозовий передзвін :)))...От такі у нас майже ідентичні бачення одного і того ж предмету :))).







9 коментарів:

  1. И я сразу про колокольчик подумала) Красивое какое название, волшебное... Кстати на последнюю фотографию сейчас посмотрела - сову увидела! Ну точно, сидит на камне большом, пузико янтарное, глазки-жемчужинки!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо, Дашенька ! А я вот сначала тюльпанчик увидела, ну кулон мне тюльпанчик напомнил, а затем -- колокольчик ... А вот ты сказала, то и я сову увидела))) ... Хм, надо присмотреться может еще что найду :))).

      Видалити
  2. О! Я ще попереднім приголомшена, але тепер розумію, що то я не приголомшена була))) Дуже стильний кулон! Дуже-дуже!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Аліночко ! Тааак приємно і ... трішки засоромилась :)))...Сором'язливо кліпаю оченятами :))).

      Видалити
  3. Оленочко, дуже гарне продовження грозового неба! Янтарні камінці наче промінчики серед пахмурих днів!!! Як завжди дуже вишукано!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Катруся, дякую ! Ой, ти знаєш я думала, що помаранчеві камінці, то наче громовиці...А тепер зрозуміла -- точно -- промінці крізь хмарки ! І шматочок сонечка ! От бачиш, ти вловила саму суть...ту, яку я і сама до теперішнього моменту не розуміла :))). Дякую !

      Видалити
    2. І тобі дякую за таку красу))), подивишься і настрій підіймається.

      Видалити
  4. В тебе невичерпна фантазія- ти завжди так вміло і майстерно оформлюєш камені, відкриваєш і підкреслюєш їх красу, прекрасно поєднуєш кольори. Ти справжній художник- ювелір:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, тобі, Олюня ! А з художником майже вгадала :))). В тому сенсі, що малювати я дуууже люблю і навіть мріяла ним бути :)))...Але...життя склалося по-іншому...Та все ж за спиною художня школа ( закінчення на відмінно ) і шалене малювальне дитинство ( малювала навіть при свічці, коли вимикали світло ).

      Видалити