y

y

понеділок, 8 грудня 2014 р.

* * * 
Овечкоманія :)))...

Зима...Така тендітна, кришталева, мереживна...Сліпучо-біле пухке покривало лежить на втомленій і сонній землі, дерева одягнені в сніжні шапки і ажурні хустинки...Бурульки довгими скляними сережками заманюють погляд дітлахів, які так люблять ними бавитись...Свіже морозне повітря цілує щічки і носик і від тих поцілунків всі стають сором'язливо-рожеві...Гладкі міцні дзеркала ставків і річок, перетворюють рибалок на смішних неповоротких і ніби сонних пінгвінів...А візерунки на вікнах !? Я і досі дивуюсь, як природа може таке витворяти ! Чи сніжинки !? Такі маленькі, філігранні, такі різні...Жодної однакової...Коли вони великими білими лапатими пластівцями сиплються з неба, невагомо і тихо всідаються на землю, то здається, що це тисячі зимових посланців прилетіли щоб розповісти якусь цікаву казкову історію і сповістити нас про цілу вервечку свят, які наближаються ...Коли і дітлахи і дорослі вірять в дива, метушливо і радісно подорожують в пошуках подарунків...Вікна і вітрини майорять кольоровими вогниками, ошатними і чудернацькими ялинками...В повітрі запах ароматної кави, запашної хвої, імбирного печива і пряних мандаринок...Коли ми віримо в краще, сповнені бажань і казкових мрій !

Вже зовсім скоро Новий рік і всіх полонила овечкоманія :)))...Та це ж і не дивно, адже саме вона буде хазяйкою наступного року ! Тому і я долучилася до цієї манії :)))...




Ось така у мене вийшла брошечка-овечка -- весела, кумедна і радісна :))). Вона може стати хорошим другом і талісманом в наступному році. 
Виконана з найдрібнішого бісеру і скляних перлин, що робить її делікатною і ніжною.



Розмір -- 5 х 3,5 см. ( без хвостика ) + 0,5 см. хвостик :))).



А ми підемо покрутимо хвостиком до :


  Лізи в Мир мох грёз :))).
 

24 коментарі:

  1. Она как будто из маленьких снежков слеплена) Голубоглазая милашка!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дашуня, спасибки ! Да-да, я потому и делала её с жемчужинками чтобы было похоже на снежки -- спасибо, что подметила :))).

      Видалити
  2. Гарнюююня ! Це брошечка, чи може щось інше?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Олюня ! Так, це брошечка ( я там серед фото написала і її розміри ).

      Видалити
  3. Відповіді
    1. Оксанка, дякую ! Я саме так і хотіла щоб було щось миле і ніжне :))). Значить вдалося :))).

      Видалити
  4. Ммм, яка вона гарнюнька))), така малесенька, нарядно вбрана і з добрими оченятками! А хвостик, хвостик який))). Дуже подобається!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Катруся ! З хвостиком у нас випадково вийшло -- коли вже брошечка була майже готова, то донечка сказала, що в неї немає хвостика :). А я щось так захопилася вишивкою, що дійсно про нього забула, то ж в останню мить доробили їй такого кумедного хвостика :))).

      Видалити
  5. Така хороша малявочка:) Цікаво виглядатиме на в'язаному светрику, а може навіть на шаличку:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Олюня ! Так вона цікаво виглядає і на светрику і на шаличку -- додає настрою і одразу хочеться посміхнутись :))).

      Видалити
  6. І ви туди ж :-))) Такий кумедний хвостик :-)))) Сьогодні отримала посилочку :) Щиро вдячна!!!!! І за солодощі, і за формочки :-))) А малятко ми всією сім'єю розглядали - не могли налюбуватися!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Ларисонька ! Це я малесенький миколайчик для твоїх хлопців поклала, бо ж сама знаю, що коли мені приходить якась посилочка доня заглядає чи є щось для неї :))).

      Видалити
  7. Дуже гарна, ніжна брошка! Гадаю, що саме така річ з будь-якої сукні зробе святкову!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Вікторія ! Сподіваюсь, що брошечка дійсно додасть святковості :))), бо вже вона знайшла свою власницю :))).

      Видалити
  8. Маленькая, жемчужная! ну какая же прелесть! Я бы такую носила не снимая! С о всем к чему идет и к чему не идет! )))) Очень красивая!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Светочка, спасибо !!! Если честно, то я когда начинала делать эту брошь это была такая мгновенная идея .... но потом, в процессе работы, что-то засомневалась и уже даже думала не продолжать:))) ... Но так как я НИКОГДА не оставляю что-то недоделанным, то закончила ... И она оказалась таааакая популярная, что я и сама не ожидала ! В моем магазине пробыла всего несколько часов:))) ... И просят еще :))).

      Видалити
    2. Здорово! ))) Но меня это совсем не удивляет - она волшебно -хороша!!! А у меня так же с моей пушистой овечкой получилось! Я так в ней сомневалась, казалось она и на овечку-то вовсе не похожа. А мне таких пять штук заказали! )))

      Видалити
    3. Спасибо, Светуля !... Вот скажу честно, что именно твоя овечка меня, так сказать, "добила" окончательно ( в хорошем смысле ) - имею в виду, что как ее увидела, то сразу решила и себе что-то овечье придумать :))). Так спасибо за вдохновение !!!

      Видалити
  9. Леночка, очень красивая брошь!!! Нарядная, модная и актуальная, особенно на Новый год!!!!:)
    Не удивляюсь, что ее быстро купили, она такая веселая и в то же время ее смотрится шикарно!!!:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибки, Ленуся ! Думаю я поняла в чем тут секрет -- просто изначально я сделала ее для своей любимой доченьки, а потом повторила для магазинчика :))) ...Кстати это дочурка настояла - сказала, что она такая милая, что не может не понравиться :))).

      Видалити
  10. Очень красивая овечка,стильная и дорогая.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо, Мариночка ! Да, я думаю золотистый цвет и жемчужинки всегда выглядят по-особому нарядно :))).

      Видалити
  11. Вона ніби з мрій.... Така маленька, кумедна і дуже оригінальна!!! Дуже особлива!!!

    ВідповістиВидалити
  12. Дякую, Валерія ! Так, вона дуже позитивна і додає настрою -- справжня подружка :))).

    ВідповістиВидалити