y

y

пʼятницю, 19 грудня 2014 р.

* * * 

Три миттєвості...

...осені...Так-так, осені...Розумію, що не логічно і що зараз всюди святковий декор і новорічні приготування...та...осінь мене ніяк не покидає :)))...
Пам'ятаєте моє кольє " Калейдоскоп осінніх днів " ? Так от, коли його робила, то була просто захоплена осінню ( моєю улюбленою ) але і не думала, що моє захоплення відчують і інші :))). І вже зовсім не очікувала, що буду робити його тричі ! Але...зробила :)))...Одне залишилось в Україні, друге -- поїхало до Казахстану, а третє -- до Росії ( Санкт-Петербург )...Два перші були аналогічні, то ж фото не робила, а третє зазнало невеличких змін і тому його зараз покажу :


" Мозаїка осені "




 Я не змогла знайти центральний салатовий камінь ( котяче око ) та знайшла чудову осінню яшму Піккасо і для яскравості і кольору додала оливкову ріволі Swarovski.



 А ще кольє доповнилось ажурними сережечками.



Ось такий шматочок осені серед святкових турбот і зимових днів :))).


18 коментарів:

  1. Гарний шматочок осіні... Не дивно, що такі кольє стали міжнародно-популярними - вони дуже стильні!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Аліночко ! Зізнаюсь чесно -- мені і самій приємно, що частка моєї осені тепер буде в різних куточках світу :))).

      Видалити
  2. Оленочко, така краса не може не подобатися!)) Твоє яскраве кольє наче різнокольоровий калейдоскоп у такі пахмурі зимові дні як у нас зараз)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Катруся, дякую ! Так-так і в нас зараз сіро і похмуро ...Я, навіть, задумала зимове кольє і вже уявляла біленький сніжок але...за його відсутності щось геть немає натхнення...Мабуть ще не скоро я його буду робити :))).

      Видалити
  3. Оленко, ти робиш такі нецмовірно гарні речі! Це колье неймовірне! Такі кольори! Такі відтінки! Мммм, просто осіння казка!

    ВідповістиВидалити
  4. Ой, дякую, Олюня ! Дуже приємно :))). А осінні речі ( маю на увазі осінню тему ) роблю із найбільшим задоволенням -- осінь для мене особлива пора....надихає, спонукає, чарує і радує :))).

    ВідповістиВидалити
  5. Лена, привет! Шикарно, слов нет! Как можно повторить такую красоту, это все все камешки должны быть.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Викусь, привет ! Не поверишь - как раз сегодня тебя вспоминала и уже хотела писать на имейл чтобы спросить - как ты, как дела :))) ...
      Да, повторять украшения не так легко и именно потому, что нужны аналогичные камни ... поэтому я, как правило покупаю сразу 2-3 одинаковые камни (ну, они не совсем идентичны, потому что их естественный рисунок повторить невозможно). Вот в предыдущем колье были кошачий глаз и сердолик, а вот в этом уже кошачий глаз не нашла ( вместо него яшма Пиккасо ) то и сердолик заменила красной яшмой ( так сердолик такой прозрачный, а яшма - нет ) - чтобы камни по фактуре были одинаковые. Ну, а бисер и бусины уже дело техники :))).

      Видалити
  6. Може воно і осіннє, але можна вдягнути і взимку. У мене ось мала буде на святі лисичкою. Тому рудий колір вписується у мене і в новорічну тематику.
    З Миколаєм тебе.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Олюня ! Так -так, можна і зимою носити. От, наприклад, те що поїхало до Росії замовлялося в кінці осені ( позавчора лише доїхало :))), так замовниця казала, що ходить часто в театр і буде носити під светрик чи водолазку :))).
      Дякую за привітання -- навзаєм !!! Я, до речі, Миколаївна :))).

      Видалити
  7. Это просто праздник души какой-то! Великолепнейшая работа!!! Я в восхищении...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Леночка, спасибо ! Мне очень приятны твои слова и я рада, что украшение вызывает такие эмоции :))).

      Видалити
  8. Я бесконечно влюблена и покорена твоими осенними колье!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Большое спасибо, Дашуня ! Бесконечно приятно и радостно -- вдохновляет, окрыляет, открывает второе дыхание !

      Видалити
  9. Шикарна робота!!! Просто немає слів:)

    ВідповістиВидалити
  10. Дякую, Олюня ! Мені тааааак приємно і радісно, дуже-дуже :))).

    ВідповістиВидалити
  11. Ой, мамочки! Это что ж такое делается?!!! Красота неописуемая! такое фееричное колье! Цвета, камни - все такое АААА !!!! Про работу даже и сказать что не знаю, для меня это все равно что космическую ракету построить! Сделать такое нельзя, можно только наколдовать! Фантастика!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ой, Светуля, спасибо тебе огромное !!! Я вся расплылась в улыбке :))) - это мега приятно и ооочень вдохновляет !!! Заставляет фантазию рисовать новые горизонты и хочется творить и творить ! Или колдовать :))).

      Видалити