y

y

суботу, 13 грудня 2014 р.

* * * 
 Там, де мрії ...

Він здається не таким вже і дивовижним...принаймні,  нічим не кращим за інші новорічні прикраси і аксесуари...Але...Це лише на перший погляд :)))...
Бо варто його торкнутися і починається казка...Тисячі маленьких, миготливих, яскравих вогників, здіймаються хурделицею і починають кружляти в чарівному танці. Вони виблискують і сяють так наче міріади зірок, які впали з небес до долу і принесли з собою магію. Цей танок і сяйво огортають розкішною, тендітною пеленою і лоскочуть обличчя, захоплюють тебе в той магічний вир, підіймають і ти заплющивши очі, летиш замріяно в солодкім тумані...Голова йде обертом від радості, захоплення і краси...А, коли ноги торкаються землі і цей танок затихає -- ти відкриваєш очі і бачиш...Бачиш чудовий, неймовірний світ -- з красивим засніженими наче пряничними будиночками, філігранними деревами в снігових пухкеньких шубках, кришталевими сніжинками, довгими бурульками, які нарядними сережками повисли на гіллі...Все охайне і тендітне, святкове і осяйне...З добрими і усміхненими людьми, тут немає злості і заздрості, печалю і зради, ненависті і брехні...Тут все білосніжне, чисте, світле...Таке, як віра...Віра в дива і здійснення мрій !!!




От саме такі відчуття були у мене в дитинстві, коли я дивилася на Різдвяні скляні кулі :)))...Я просто марила ними і мріяла, що колись це неймовірне диво буде і у мене ! Та в нашому маленькому містечку про таке можна було тільки що і мріяти :)))...Йшов час та мрія була завжди поруч...
І зараз вже цим нікого не здивуєш і я звісно можу вільно її купити :)))...Але...Яка ж чаклунка купуватиме мрію ? Вона може її лише начаклувати :)))...Тому взявши трішечки магії, мішечок гарного настрою, купку фантазії, святкового натхнення і маленького чарівного ельфа -- я взялася до роботи... І в нас з'явилося це диво :))).










Тсссс...Відкриваю чаклунські секрети : кулька -- пластикова баночка з-під крему, підставочка -- картонна котушка від скотчу, блискітки-вогники -- глітер, чарівна рідина -- дистильована вода + гліцерин :)))...
Маленький ельф -- моя люба донечка !

І ще трішки магії ! За оператора - я, освітлювач і режисер -- ельф :))).




А ми підемо почаклуємо до :

  Лізи в Мир мох грёз :))).
 

19 коментарів:

  1. Волшебный шар!!! Как маленькая новогодняя сказка=)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо, Машенька ! Ну, да :)))...А ещё приятнее от того, что эту сказку ми сами с доченькой сотворили вместе :))).

      Видалити
  2. Теж мрію про таку кулю, пора напевно в аптеку по гліцерин :-)))))) А у вас справжня казка тепер є !

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ларисонька, дякую ! Дааа, пора :))). І гліцерину побільше -- так набагато гарніше буде !

      Видалити
  3. Молодці! ;-)
    Я маю куплену кулю таку - музичну ще й :-) А минулого року теж таке пробувала робити, то в мене щось не получилося - гліцерину, мабуть, мало було...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Аліночко, дякую ! в нас теж музична -- доня, коли її перевертає завжди щось наспівує :))). а гліцерину, дійсно, потрібно побільше -- тоді блискітки і вся та золотава завірюха довго кружляє .

      Видалити
  4. Вау! Красотища -то какая! просто волшебство! Блесток не пожалела))) Посмотрела видео - такой вихрь блеска!!! очень понравилось!!! Даже сразу "джингл белз" спеть захотелось! )))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Светуля, спасибо ! Ой, блесток действительно не пожалели :))). Если честно, то сначала думали, что и переборщили :))). Но через несколько дней их стало как-то меньше ( прилипли где-то что ли ), словом сейчас уже нормально. Но вот могу сказать, что золотистые блестки лучше не добавлять ( или совсем немного ), потому в воде они выглядят так как будто песок.

      Видалити
  5. Чарівна кулька! Оленка, як добре, що в тебе є маленька помічниця і все у вас виходить казково!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Катруся, дякую ! Так, донечка у мене просто розумашка, з нею я можу зробити набагато більше і з подвійною насолодою :))).

      Видалити
  6. А як я в дитинстві мріяла про таку кулю!!! Вона мені здавалась просто обов'язковим атрибутом свята- а купити не було де:( Тепер ніби й в магазинах їх багато- а я все ще не знайшла "своєї" кулі - такої особливої, лише для мене:) Хотілось, щоб там було маленьке засніжене місто або ліс...
    А у вас вийшла чудова магічна куля - завірюха просто шикарна! :)

    ВідповістиВидалити
  7. Дякую, Олюня ! Ну, значить ти розумієш нас як ніхто :)))...Це в нас був пробний варіант і плануємо придумати ще не одну. Теж хочемо якесь містечко чи частину парку -- з лавочкою і вуличним ліхтариком...Словом, будемо щось творити :))).

    ВідповістиВидалити
  8. Нічого собі..... Які Ви молодці, адже зробили таку красу!!!!

    ВідповістиВидалити
  9. Валерія, дякую ! Ми теж задоволені, що у нас вийшло, адже робити щось своїми руками та ще й разом з донечкою це подвійне задоволення :))).

    ВідповістиВидалити