y

y

середу, 5 листопада 2014 р.

* * * 

...Сьогодні покажу вам прикраску, яку я робила для неймовірної дівчинки -- Оксанки ( Rag doll house ) :girl_tender:...Хто не в курсі, то це ще одна талановита сердечна дівчинка Вікторія організувала обмінничок " Дарую радість" -- за що їй ВЕЛИЧЕЗНЕ дякую  :give_heart:!!!
Звичайно, що коли я отримала адреску своєї дарувальниці, то ретельно вивчала і переглядала блог у пошуках хоча б натяку на те чи любить Оксанка прикраси :help:...Та на жаль так і не нашла...Але знайшла цікаву інформацію, що Оксанка любить вінтажні речі ...Тому, ще трішки посумнівавшись, вирішили з донечкою -- зробимо вінтажний кулон :)))...По-перше подумала, що в житті кожної жінки є хоч одна подія, яка вимагає прикраси і хоч раз та вона її вдягне :)))...

А по-друге -- давно хотіла зробити щось в такому стилі...Таке легке, ніжне, тендітне. Тому зробила кулон і не стала перевантажувати його зайвими деталями ... Просто і стримано ... Немов юна леді з минулого століття, у вишуканій сукні, з мереживною парасолькою і томиком улюблених віршів. Десь у вишуканому парку, серед кущів чайних троянд, на кованій, філігранної лавочці, сидить, відпочиває і мрійливо чекає свого коханого ... На перше побачення ...

Отож :  

" Перше побачення "... 








 
  А ми  ще до :

  Лізи в Мир мох грёз :))).
 


18 коментарів:

  1. Тонко прочувствованное сочетание форм и оттенков, очень нежное украшение, и название в точку!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ой, спасибо, Дашенька ! А правда, хотелось нежности и тонкости ...А название -- это мои ассоциации , ну и ещё и как символ того, что Оксана впервые познакомится с моей работой, такое себе "первое свидание " :)))....

      Видалити
  2. Думаю, що ти попала в саме серце Оксани) Особлива прикраса!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ну, сподіваюсь, що саме так :)))...Принаймні саме так мені і хотілося :)))...
      ДЯКУЮ, тобі, Вікуся !!! Завдяки тобі ми робимо світ теплішим -- дарувати позитив, частинку себе і свого серця -- це те, що лікує наші душі !

      Видалити
  3. Неймовірно красивий кулон. Витонченний і ніжний. Оксана - щасливиця! :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Оля, дуже дякую ! Кулон можна сказати народився сам -- бо ж, коли розумієш для кого створюєш річ, то і думки і руки творять з особливим захватом :))).

      Видалити
  4. Очень красивое украшение с винтажным настроением, а название точно его передает!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо, Наталья ! Рада что у меня получилось передать и воплотить винажную вещь -- значить поставленая задача выполнена :))).

      Видалити
  5. От я, наприклад, прикрас не ношу зовсім... але байдужою до такого блогу не можу залишатись. Не можу передати словами з яким захопленням переглядаю виставлені тут роботи... хочеться мати все!!! (хоча не знаю де б таку красу носила)
    Переглядаючи фото цього блогу мій комп'ютер "чує" коментарі такого плану: "вау", "клас" або "ух ти". А ще я отримую величезне моральне задоволення і натхнення від цієї краси. Тож дякую Тобі, Веселкова чаклунко!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ой, Марія, я прямо засоромилась :)))...чесно...я дууууже ніяковію від компліментів :)))...І ще дуже шкодую, що в коментарях немає смайликів -- щоб хоч якось передати емоції :)))...Бо такі слова це нагорода для будь-якої творчої людини -- це те, що надихає, окриляє і додає впевненості !...Коли розумієш, що твої роботи приносять такі емоції, то хочеться творити, творити, творити...А ще я ДУЖЕ вдячна, що ти поділилася своїми відчуттями, отак щиро і відверто -- це багато чого вартує !
      А щодо "носибельності" прикрас, то це лише на перший погляд їх немає куди і коли одягати :)))...Наприклад, я живу в невеличкому провінційному містечку і майже не буваю ні на яких помпезних подіях чи мироприємствах :)))...але...я прикраси ношу завжди :)))...Без фанатизму звичайно :)))...Тут правда має значення ще і стиль одягу -- у мене він романтично-жіночний ( завжди сукні, приталені силуети, лінії підкреслюючі жіночність )...Ну, можливо якось насмілюсь і покажу для прикладу :)))...
      Ще раз ДЯКУЮ тобі -- це просто безмежно приємно !!!

      Видалити
  6. тАкая романтика от фото..винтажность..Милые розочки)

    ВідповістиВидалити
  7. И снова шедевр! Все твои украшения прекрасны! Спасибо за участие в проекте Рукодельное кафе!

    ВідповістиВидалити
  8. Очень красивый кулон, легкий и романтичный!!! Такую вещицу просто невозможно не полюбить и не носить=)))

    ВідповістиВидалити
  9. Спасибо, Машенька ! Дарительнице тоже понравилось, поэтому думаю будет носить с удовольствием :))).

    ВідповістиВидалити