y

y

неділю, 16 листопада 2014 р.

* * * 
Святкове :)))...

А який атрибут ( предмет ) у вас асоціюється з новорічними святами :santa2:? Без чого ви не уявляєте зустрічі Нового року ? Зелена красуня ялинка,  мандаринки, білий пухнастий сніг, грайливі вогники і яскраві новорічні кульки :8_2_106:...А ще ?!  Для мене обов'язковий атрибут цього  святкування це -- шампанське :godinnik: !
Ось саме тому і з'явилася ця робота :)))...Ніжне, жіночне, романтичне кольє ... В такому чудовому кольорі - шампань ... У ньому немов крапельки солодкого, п'янкого шампанського. З його грайливістю і переливами, мерехтінням і грою кольору ... Дуже красиво переливається і блищить - так звабливо і благородно - як дороге вино ( фото на жаль не передає цієї гри і блиску ):3_8_22: ...
Це кольє не надто типове для мене (бо люблю натуральні камені), але напередодні свят так і захотілося чогось іскристого і світлого  :1snow::))).

А ще фото в блозі виглядає трохи насичено -- насправді колір ніжніший ( можна переглянути в моєму магазинчику на ЯМ ).


Ширина кольє -- близько 3,5 см.
Є в наявності. 







 
 

А ми підемо пригощати "шампанським" до :


  Лізи в Мир мох грёз :))).
 

6 коментарів:

  1. Как искриться и переливается, кажется что вот-вот начнёт пениться! Очень здорово, воздушное колье, и точно передано настроение праздника, браво!

    ВідповістиВидалити
  2. Спасибо, Дашенька ! Я рада, что мне удалось передать настроение праздника. Наверное потому, что я шампанское люблю ...и Новый год :))).

    ВідповістиВидалити
  3. Відповіді
    1. Дякую, Катруся ! Насправді воно, дійсно, ніжніше...фото зробило його насиченим :(((...То ж повірте на слово :))).

      Видалити
  4. Чаклунка ти наша, таку красу натворила, що аж подих перехоплює! Оленко, як тобі вдається з такою швидкістю їх створювати?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Зоряночко ! Та не так і швидко, як здається :))) -- таке кольє 7-10 днів твориться...Точніше вечорів, бо здебільше вечорами працюю ( бо ж вдень з донечкою займаюся, а ще хатньої роботи вистачає ), а десь о 17 год. приходить з роботи моя мама і донечка вже тоді хоче бути з бабусею :))). От тоді вже і починаються мої творчі мандри :))).

      Видалити