y

y

неділю, 2 листопада 2014 р.

* * * 

" Черепашки Ніндзя "

Знаєте вислів -- " Я його однією лівою "...Так ось, саме так я робила цей тортик ...Думаєте я вже такий профі :)))...Нііі, на жаль...Просто моя духовочка в черговий раз зізналася мені в коханні і...подарувала палкий поцілунок  ( в прямому сенсі )...в наслідок чого -- опік руки ...Але відступати не було як, тому робила як вже є :)))...Хотілося трішки більше деталей...хоча... це ж чоловічий тортик ( хоч для маленького але ж мужчини ), то можливо і має бути так -- лаконічно, стримано і тематично :))). 









 
  А ми  до :

  Лізи в Мир мох грёз :))).
 

12 коментарів:

  1. Ой, Лена, как мне тебя жалко(((. Береги себя. Ожог это оч. больно. Тортик как всегда хорош!!! Хотела сыну заказать тортик красивый на ДР, но цены кусаются) А ты на заказ делаешь тортики такие?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Викуся, спасибо, тебе ! Да, да, тортики на заказ делаю ... А цены, действительно, на такие тортики высокие, вот только я из маленького городка и здесь цены ооочень демократические, так что мне до такой цены ой как далеко :))). Девочки знакомые с обл.центра тоже делают, то у них цена в 2 - 3 раза больше...Но зато их клиенты ко мне ездят:))) ...

      Видалити
  2. Супер! И правда такой "мужской" вариант, деталей как мне кажется в самый раз. А что внутри? Какой тортик?

    ВідповістиВидалити
  3. И сочувствую насчёт ожога, что поделать - производственная травма, у кого что. У меня вот иголка под ногти вечно попадает, причём в одно и то же место)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дашенька, спасибки ! Я вот тоже сейчас смотрю и думаю, все что не происходит, то к лучшему - действительно детелей в самый раз :))) ... А тортик внутри -- медовый бисквит, сливочный крем с вишнями и орешками. Медовый бисквит имеет ароматную сладость, а вишенки легкую кислинку + хрустящие орешки и в таком сочетании получается очень вкусно ( ну, так говорят, я к сладкому почти равнодушна и тортов не ем вообще :))) ...
      Ох, иголки под ногти ооочень знакомо :(((.... Бррр .... аж мурашки по коже ... Береги себя !

      Видалити
  4. Оленка, у тебе золоті ручки, стережись від таких палких поцілунків!)) Дуже співчуваю.... А тортик класний! Така цікава ідея з черепашками!))) Коли мій брат був малим, це були його найулюбленіші герої, він дуже багато ліпив їх з пластиліну)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Картусь, дякую дуже ! І буду берегтись... принаймні -- дуже постараюсь :)))...Так,так, я теж в дитинстві просто шалено ліпила з пластиліну :)))...От що значить життя штука цікава -- навіть і подумати не могла, що воно колись мені пригодиться і я знову повернуся до такого заняття :)))

      Видалити
  5. Який він класний - тортик! Уявляю емоції іменинника :-)))

    ВідповістиВидалити
  6. Дякую, Ларисонько ! Дааа, дітки дуууже люблять такі сюрпризи ( да, що там говорити і дорослі теж :)))...Тільки от дорослим завжди шкода їсти такі торти а дітки навпаки -- люблять розібрати все по запчастинам :))).

    ВідповістиВидалити
  7. тортик получился под девизом "Враг не пройдет!" -)))
    спасибо за участие в Ноябрьском Творческом Креативе у Лизы Арье

    ВідповістиВидалити
  8. От такий тортик моєму синулі точно сподобався би!Все таке як реальне! У Вас зодоті ручки! А ще й дуже смачний!

    ВідповістиВидалити