y

y

суботу, 20 вересня 2014 р.

* * * 
" Калейдоскоп осінніх днів ".

Сьогодні почну з приємностей :))). Нещодавно випадково познайомилась ( віртуально ) з однією чудовою Майстринькою, яка була однією з тих хто надихнув мене на створення прикрас і це була надзвичайно приємна несподіванка !!! Та ще приємнішими були її слова, а саме компліменти моїм роботам. Перший -- це акуратність виконання і другий -- приголомшливі колірні поєднання ( вибачте за нескромність - мовою оригіналу ). Отримати слова похвали від такої людини було для мене величезним подарунком і мегаприємним натхненням ! Але мова не про це :))), а про колірні поєднання...Так от -- відкриваю секрет ...Як мені вдаються такі композиції і гра кольорів...Та-да-дам....Та все дуже просто - я шукаю натхнення в природі !!! Тут не потрібно вигадувати велосипед а просто вдивитись в красу і геніальність матінки природи...Я можу годинами гуляти по парку чи лісу, вдивляючись в крони дерев і візерунки на корі, розглядати мереживні павутинки і філігранні вітражі зимових вікон, милуватись мерехтінням далеких зірок і грайливим дзеркалом лісового озера, спостерігати за пустотливими сонячними зайчиками і метушнею працьовитих мурашок...Природа це невичерпна краса, найкращий художник, скульптор, майстер  !!!
Щоправда є тут один мінус -- коли на дворі літо -- надихаєшся літньою палітрою, коли осінь -- осінньою і т.д. І поки робиш роботу осінню, то вже  зима на підході і осіння робота ніби і не актуальна ...Але...але ще ж  буде і наступна ...Правда  ?

А тепер моя нова робота - " Калейдоскоп осінніх днів "
 ..Люблю я осінь...Для мене це просто казкова пора ...Пора, коли хочеться підставляти обличчя ласкавому сонечку ( а не такому нещадному, як влітку ), коли повітря наповнене духмяними травами і ароматом яблук, коли під ногами дзвінко хрумтить опале листя, коли хочеться мріяти, писати вірші, гуляти, бажати... І саме такі почуття і багата кольорова осіння гамма надихнули мене на цю роботу :))).


  Кольє є у наявності.
Розмір -- 14,5 см. х 7,5 см. в центральній частині (без підвіски-крапельки).







 



  А я до

  Лізи в Мир мох грёз :))).


 
І до Віки в " Рукодільне кафе "

24 коментарі:

  1. Дуже-дуже гарно!
    А в природі таки часто зустрічається цікаві кольорові рішення - особливо на небі під час заходу сонця :-)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Аліночко, дякую ! Тааак, природа ще той маг ! І, навіть, той же захід сонця кожен день малює нові фарби і відтінки :))).

      Видалити
  2. Яка краса! Оленко, ти справжня чаклунка! Страшенно подобаються мені прикраси у цій техніці, та у мене з нею не склалась дружба...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Зоряночко ! А що саме не склалося ? В тебе мало б вийти :)))...Ти, якщо захочеш все ж спробувати -- звертайся, з радістю підкажу :))).

      Видалити
  3. Вау!!!! Розкішно! А кольори як виграють, ммммм...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вікусь, дякую і дуууже рада тебе "бачити" :)))...А кольори - да, виграють...Я ж кажу -- осінь :)))...

      Видалити
  4. Справжні осінні барви!!! Чудово! ти заслуговуєш тих компліментів!!!! :-)

    ВідповістиВидалити
  5. Ой, Ларисонько, дякую ! Сподіваюсь, що заслуговую і обіцяю і надалі старатися :))).

    ВідповістиВидалити
  6. Дуже гарно і яскраво! В мене відразу виникли асоціації з ягодами калини, навіть якщо б їх не було на фото. А природа - це наше найбільше натхнення, це найвдаліші поєднання кольорів))).

    ВідповістиВидалити
  7. Дякую, Катруся ! Ага, точно...Я, навіть, пробувала робити фото без калини, то прикраса виглядає якоюсь "голою" чи що :)))...А ще давно виношую ідею прикраси з калиною, тобто щоб було явно видно гроно -- але поки що в пошуках потрібного матеріалу :))).

    ВідповістиВидалити
  8. я все подбирала слова про яркую уникальную осеннюю палитру, хотела не читая написать, но слова не нашлись и пошла читать - ну так там все и написано как надо, мне тут только поохать остается =D , красотааааа

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо, Юленька! Мне очень приятно:))) ... Но охать не нужно :))) -- просто вдохновляться, любоваться и радоваться этой замечательной поре - Осени :))).

      Видалити
  9. Просто очаровательно!! Какие краски, как все сочетается, ну просто шедеврик!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Оксаночка, спасибо! Мне и самой нравится:​​))) ... А шедеврик - звучит ооочень красиво :))).

      Видалити
  10. Красота какая, такое сочетание красок. Очень красиво!

    ВідповістиВидалити
  11. О, Боже! Какое шикарное колье! Не перестаю восхищаться твоим талантом! Молодчина! Спасибо за участие в проекте Рукодельное кафе!

    ВідповістиВидалити
  12. Оксан, огромное спасибо ! Мне очень приятно ! Обещаю и дальше удивлять и вдохновлять :))).

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ой, Вика, извини пожалуйста ! Это ж надо так "затупить" :)))...Меня среди ночи разбуди и я скажу, что ты ВИКА а тут такое ...???...То ли день тогда был трудный, то ли тараканы в голове разбушевались :))))....Прости-прости -- больше не буду :)))...Краснея и опустив глазки -- обещаю :))).

      Видалити
  13. такой интересный эффект, если перевернуть его, то получится настоящая корона для Осени -))
    спасибо за участие в Сентябрьском Креативе у Лизы

    ВідповістиВидалити
  14. Ой, Оксана, ты не поверишь - мой муж то же самое сказал:))) ... Колье лежало на столе и он увидел его с другого ракурса (перевернутое) и сказал: "А, что это за кокошник?" :)))) ....
    Спасибо, Оксаночка !

    ВідповістиВидалити