y

y

вівторок, 2 квітня 2013 р.

                            " Запечена рибка з грибами."

 * * *




Пропоную рецепт простої в приготуванні і смачної рибки. Нам потрібно :

2 шт. філе пангасіуса
цибуля, печериці,
твердий сир, зелень ( на ваш смак )


             Нарізані печериці і цибулю підсмажити ( охолодити ) додати нарізану зелень ( у мене кріп ) і натертий сир - перемішати. На фольгу викладаємо 1 філе, посипаємо приправами, а на нього отриману суміш
Накриваємо 2 філе і знову - приправку


Закриваємо фольгу і ставимо в духовку на 45 хв., тоді обережно відкриваєм фольгу і посипаємо натертим сиром. запікаємо до зарум"яненя сиру

Виходить ось така рибка. Найкраще смакує холодною або ледь теплою.



 Смачного !

Немає коментарів:

Дописати коментар